VDL Distritech » Service en onderhoud

SERVICE

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor  service en onderhoud, revisie en het oplossen van storingen aan uw hotmelt- en koudlijm apparatuur.
Onze service- en onderhoudsdienst is 24/7 telefonisch bereikbaar. Wij helpen u graag bij storingen en problemen. Als wij het telefonisch niet op kunnen lossen staan onze monteurs altijd klaar om direct naar u toe te komen om de storing bij u ter plaatse te verhelpen. Indien wij de storing bij u ter plaatse niet op kunnen lossen bieden wij de mogelijkheid een soortgelijke unit bij ons te huren, zodat u door kunt blijven produceren.

Neem contact op

Voor en na

Preventief onderhoud en reiniging

Preventief onderhoud en reinigingsbeurten van uw hotmelt apparatuur zijn echter wel zeer aan te raden om productie stilstand te voorkomen. Deze onderhoudsbeurten vinden in principe plaats bij u aan de lijn. Maar welke werkzaamheden voeren we zoal uit tijdens een reinigings- of onderhoudsbeurt? Tijdens een reinigings- onderhoudsbeurt van uw hotmelt apparatuur worden aan aantal onderdelen vervangen.

Zo worden bodem- en inline-filters vervangen, het systeem word tintern en extern gereinigd, slangen, lijmkoppen, modules en de lijmpomp van de lijmapparatuur worden nagezien en het gehele systeem wordt getest. Op deze manier blijven uw hotmelt systemen altijd goed onder controle en wordt de kans op productiestilstand zo klein mogelijk gemaakt, waardoor output en effectiviteit verhoogd worden.

Reinigings-servicecontract

Het is mogelijk, indien gewenst, om bij ons een reinigings-servicecontract af te sluiten waarbij de hotmelt apparatuur 1 of 2 keer per jaar gereinigd wordt bij u aan de lijn. Dan bent u verzekerd van regulier onderhoud, en hoeft u daar niet meer over na te denken!

Klanten met een reinigingscontract krijgen 10 – 20% korting op alle onderdelen en een korting op het arbeidsloon! Indien het niet  mogelijk is om bij u aan de lijn te werken,  bestaat de keuze dat er, uiteraard in overleg, een soortgelijke hotmelt unit bij ons gehuurd wordt, waardoor uw productie gehandhaafd blijft.

Extra’s van VDL Distritech

 • Service 24 uur/7 dagen per week
 • Ruime ervaring in diverse branches
 • Hoogwaardige materialen
 • Eventuele trainingsmogelijkheden voor het personeel
 • Installatie/service door gekwalificeerd personeel uitgerust met VCA certificaat 1 en 2
 • Uitvoerig testen in onze werkplaats is mogelijk
 • Samenwerking met diverse grote leveranciers
 • Referenties van internationale bedrijven
 • Uitgebreide garantievoorwaarden
 • Zogenaamde A-leveranciers met internationale locaties
 • Flexibiliteit zodat u kunt blijven draaien
 • Nieuwe ontwikkelingen door onze internationale leveranciers o.a. UES Hotmelt systems, ITW Dynatec etc.

Geavanceerde werkplaats

Wij hebben een zeer geavanceerde werkplaats met alle benodigde apparatuur en onderdelen om uw hotmelt apparatuur te repareren/reviseren. Daarnaast kunnen wij in de werkplaats nieuwe lijmtoepassingen voor u ontwikkelen en testen.

Voor vragen of meer informatie over onze service en onderhoudsdienst neemt kunt u gerust contact opnemen met V.D.L. Distritech.

Neem contact op

Ons team

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die als geen ander weten hoe ze u kunnen ontzorgen. Met het beste advies, probleemloze implementatie en alle service die nodig is om uw proces continuiteit maximaal te garanderen.