VDL Distritech » Nordson service

Nordson service en onderhoud

Voor Nordson service en onderhoud moet u bij V.D.L. Distritech zijn. Wij kunnen uw Nordson apparatuur voorzien van service, onderhoud en revisie. Daarnaast kunnen wij storingen oplossen. Het is zeer belangrijk dat uw Nordson apparatuur met regelmaat goed onderhouden wordt.

U kunt bij ons een reinigings-servicecontract afsluiten. Hierbij wordt uw apparatuur één of twee keer per jaar gereinigd bij u aan de lijn. U bent verzekerd van regulier onderhoud, hoeft uw apparatuur niet regelmatig te missen en u hebt er zelf geen omkijken meer naar.

U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Wilt u liever bellen? Dat kan naar 036 546 52 22. E-mailen doet u naar info@distritech.nl.

Neem contact op

Voor en na

Preventief onderhoud aan Nordson apparatuur

Het is niet bevorderlijk voor uw bedrijfsvoering als uw hotmelt apparatuur van Nordson tot stilstand komt. Daarom raden wij u zeker aan om preventief onderhoud en reinigingsbeurten te laten uitvoeren. De onderhoudsbeurten kunnen gewoon bij u aan de lijn plaatsvinden. Tijdens deze beurt worden een aantal onderdelen van de apparatuur vervangen.

Dit zijn bijvoorbeeld de bodem- en inline-filters. Daarnaast wordt het systeem intern en extern gereinigd en slagen, lijmkoppen, modules en de lijmpomp worden nagekeken. Ook testen wij het hele systeem om zeker te weten dat alles weer naar behoren werkt. Zo weet u zeker dat uw apparatuur goed werkt en dat de productie niet stil komt te liggen.

Geavanceerde werkplaats voor Nordson onderhoud

Indien de apparatuur dusdanig defect is dat we het niet ter plekke kunnen repareren, zullen we de reparatie uitvoeren in onze geavanceerde werkplaats. Hier hebben wij alle benodigde apparatuur om uw Nordson apparatuur te repareren en reviseren. Ook testen en ontwikkelen wij nieuwe lijmtoepassingen in onze werkplaats. Bekijk hier onze projecten.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd op het gebied van hotmelt en alle diensten daar omheen. U kunt ook de hotmelt apparatuur bij ons aanschaffen. Daarnaast bieden wij ook occasions voor de hotmelt.

Onderhoud bij V.D.L. Distritech

 • Service 24 uur/7 dagen per week
 • Ruime ervaring in diverse branches
 • Hoogwaardige materialen
 • Eventuele trainingsmogelijkheden voor het personeel
 • Installatie/service door gekwalificeerd personeel uitgerust met VCA certificaat 1 en 2
 • Uitvoerig testen in onze werkplaats is mogelijk
 • Samenwerking met diverse grote leveranciers
 • Referenties van internationale bedrijven
 • Uitgebreide garantievoorwaarden
 • Zogenaamde A-leveranciers met internationale locaties
 • Flexibiliteit zodat u kunt blijven draaien
 • Nieuwe ontwikkelingen door onze internationale leveranciers o.a. UES Hotmelt systems, ITW Dynatec etc.

Alle onderdelen te verkrijgen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor Nordson service, maar ook voor alle onderdelen die u nodig kunt hebben voor uw Nordson apparatuur. Indien we artikelen niet origineel kunnen leveren, is er vaak een compatibel alternatief te vinden. Hierbij denkt u aan lijmkoppen, modules, nozzles, slangen, macventielen, bodemfilters, inlinefilters, plunjerpompen, handlijmpistolen, cordsets en verwarmingselementen. Tevens hebben wij veel onderdelen van oudere systemen op voorraad, aangezien wij al jaren ervaring hebben in de hotmelt apparatuur.

Bent u op zoek naar een bepaald onderdeel voor uw Nordson apparatuur maar is dit online niet te vinden? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek.

Neem direct contact op

Wilt u uw Nordson apparatuur regelmatig laten onderhouden? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Wilt u liever bellen? Dat kan naar 036 546 52 22. E-mailen doet u naar info@distritech.nl.

Neem contact op

Veel gestelde vragen

Wat is Hotmelt apparatuur?

Hotmelt apparatuur is apparatuur die gebruikt wordt om hotmelt lijm te verwerken. VDL Distritech biedt een zeer ruim aanbod van diverse merken aan hotmelt apparatuur  in verscheidene uitvoeringen aan. Deze zijn ook als occasions verkrijgbaar. Bekijk ons aanbod online, of neem contact met ons op.

Waar kan Hotmelt apparatuur voor gebruikt worden?

Hotmelt apparatuur  wordt gebruikt voor de verwerking van hotmelt lijmen. Deze lijmen maken een sterke verbinding met meerdere materialen. De hotmelt apparatuur kan de warme/hete lijm dmv slangen en koppen aanbrengen op het te verlijmen product in de vorm van b.v. strepen/dotjes/sprayen.

Wil je hier meer over weten? neem dan gerust contact op.

Wat voor service en onderhoud biedt VDL Distritech aan?

Beschikt u over hotmelt apparatuur? Dan kunt u VDL Distritech inschakelen voor service en onderhoud van deze apparatuur. Dat kan bij eenmalige storingen en problemen. U kunt echter ook een servicecontract afsluiten bij ons, waarbij we uw apparatuur periodiek komen reinigen/onderhouden.

Leveren jullie ook losse onderdelen?

VDL Distritech levert voor alle merken hotmeltapparatuur onderdelen. Denk hierbij aan UES/Robatech/Nordson en ITW Dynatech. Wij kunnen u alles leveren, nieuw of gereviseerd in overleg. Bekijk het aanbod op onze website, of neem contact op voor meer informatie.