VDL Distritech » Meurer

Meurer

De Duitse machinebouwer Meurer is marktleider op het gebied van het ontwikkelen en vervaardigen van premium systemen voor verpakkingen. De door hun ontwikkelde machines bieden oplossingen voor het verpakken van producten. Hierbij worden casepackers en foliebundelmachines als de belangrijkste oplossingen gezien. Meurer biedt de ideale verpakkingsoplossing afgestemd op de eisen van de klant.

VDL Distritech is specialist op het gebied van industriële lijmapparatuur (hotmelt). Wij verkopen, onderhouden, reinigen en reviseren alle merken lijmapparatuur, o.a. Nordson en Robatech. Onder onze klanten bevinden zich onder meer de verpakkingsindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast zijn wij in staat om machine-aanpassingen en de bouw en installatie van speciale toepassingen te verrichten.

Wilt u weten wat VDL Distritech voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)36-546 52 22 of stuur een e-mail naar info@distritech.nl. Ook het contactformulier invullen behoort tot de mogelijkheden. We beantwoorden uw bericht doorgaans binnen één werkdag.

Neem contact op

Meurer: ruime keuze en uitstekende service

Meurer is een zeer betrouwbare partner als het gaat om eindverpakkingen. Niet alleen door een ruime keuze van machines, maar ook door een zeer uitgebreide en degelijke service. Ze hebben tevreden klanten door heel Nederland.

Zoals gezegd heeft Meurer een breed leveringsgamma, de belangrijkste elementen zijn:

 • Folie packaging: maakt individuele verpakkingen geschikt voor verder transport.
 • Case packaging: zorgt ervoor dat de verkoopeenheid op een perfecte manier de logistieke flow kan doorstaan.
 • Paletstapelmachines: volautomatisch beladen en afvoeren van paletten.
 • Conveying systemen: deze systemen brengen producten van punt A naar punt B op een zo efficiënt mogelijke manier.
 • Buffer systemen: een buffer heeft als doel de efficiëntie van de productielijn sterk te doen toenemen.
 • Handle applicator: in een eenvoudige handgreep, maakt het dragen van lasten een stuk eenvoudiger.
 • Special machinery: worden klantspecifiek gebouwd.
 • Electrical and Controle engineering: ook hier bieden we de klant deze service om de klant te helpen streven naar een betere, kwalitatieve en hogere efficiëntie van zijn productie apparaat.
Hotmelt apparatuur tentoongesteld

Nordson Hotmelt apparatuur

Hotmelt apparatuur van het merk Nordson bestelt u bij VDL Distritech. Wij leveren top of the line producten met bijbehorende 24 uurs servicedienst en onderhoud. U kunt bij ons Nordson hotmelt units aanschaffen, uit voorraad leverbaar.

Tevens kunt u bij ons een reinigings-servicecontract afsluiten. Hierbij wordt uw apparatuur één of twee keer per jaar gereinigd bij u aan de lijn. Zo bent u verzekerd van regulier onderhoud. De Nordson service is zeker aan te raden.

Voor en na een onderhoudsbeurt

Onderhoud bij V.D.L. Distritech

 • Service 24 uur/7 dagen per week
 • Ruime ervaring in diverse branches
 • Hoogwaardige materialen
 • Eventuele trainingsmogelijkheden voor het personeel
 • Installatie/service door gekwalificeerd personeel uitgerust met VCA certificaat 1 en 2
 • Uitvoerig testen in onze werkplaats is mogelijk
 • Samenwerking met diverse grote leveranciers
 • Referenties van internationale bedrijven
 • Uitgebreide garantievoorwaarden
 • Zogenaamde A-leveranciers met internationale locaties
 • Flexibiliteit zodat u kunt blijven draaien
 • Nieuwe ontwikkelingen door onze internationale leveranciers o.a. UES Hotmelt systems, ITW Dynatec etc.

Neem contact met ons op

Geïnteresseerd in de dienstverlening van Meurer en VDL Distritech? Neem dan direct contact op en vul het contactformulier in. U mag ons ook bellen op dit telefoonnummer: +31 (0)36-546 52 22. Of stuur een e-mail, dan nemen we binnen één werkdag contact met u op.

Neem contact op

Veel gestelde vragen

Wat is Hotmelt apparatuur?

Hotmelt apparatuur is apparatuur die gebruikt wordt om hotmelt lijm te verwerken. VDL Distritech biedt een zeer ruim aanbod van diverse merken aan hotmelt apparatuur  in verscheidene uitvoeringen aan. Deze zijn ook als occasions verkrijgbaar. Bekijk ons aanbod online, of neem contact met ons op.

Waar kan Hotmelt apparatuur voor gebruikt worden?

Hotmelt apparatuur  wordt gebruikt voor de verwerking van hotmelt lijmen. Deze lijmen maken een sterke verbinding met meerdere materialen. De hotmelt apparatuur kan de warme/hete lijm dmv slangen en koppen aanbrengen op het te verlijmen product in de vorm van b.v. strepen/dotjes/sprayen.

Wil je hier meer over weten? neem dan gerust contact op.

Wat voor service en onderhoud biedt VDL Distritech aan?

Beschikt u over hotmelt apparatuur? Dan kunt u VDL Distritech inschakelen voor service en onderhoud van deze apparatuur. Dat kan bij eenmalige storingen en problemen. U kunt echter ook een servicecontract afsluiten bij ons, waarbij we uw apparatuur periodiek komen reinigen/onderhouden.

Leveren jullie ook losse onderdelen?

VDL Distritech levert voor alle merken hotmeltapparatuur onderdelen. Denk hierbij aan UES/Robatech/Nordson en ITW Dynatech. Wij kunnen u alles leveren, nieuw of gereviseerd in overleg. Bekijk het aanbod op onze website, of neem contact op voor meer informatie.