Demo
nlen

Hotmelt service: onderhoud en revisie

Gepland onderhoud levert maximaal rendement van uw lijm installatie. Daarmee voorkomt u defecten tijdens geplande producties, dure spoedkoeriers met onderdelen een gefrustreerde planning afdeling of erger nog.. een ontevreden klant!

 

Distritech is gespecialiseerd in alle typen lijm installaties

Distritech is gespecialiseerd in onderhoud en revisie van alle typen lijm installaties. Ongeacht omvang of complexiteit van uw lijm installatie bieden wij periodiek operationele checks, reiniging, kalibratie & inregel service en revisie of modificatie voor een perfecte match met uw workflow. Onze service monteurs worden constant bijgeschoold op zowel mechanische als elektronische aspecten van lijminstallaties. Voor u de garantie op maximale operationele slagkracht tegen minimale kosten.

Hiernaast: project foto's van de revisie van een 200Kg VAT smelter in onze werkplaats.

ONDERHOUD

DISTRITECH nu ook service- en onderhouds partner voor complexe lijm installaties

image 3

AL EENS GEDACHT AAN UW ONDERHOUD?

image 3 Niets is zo vervelend als onnodige productiestilstand. Dit kan allerlei redenen hebben, waaronder een defect met een van de apparaten.

Door slecht of geen onderhoud is dit onoverkomelijk en is daarom dus een noodzaak. Een vastgelopen tandradpomp is zo gebeurd zoals in dit voorbeeld. Door slecht onderhoud hebben de lijmresten de pomp doen vastlopen.

Dit zorgde voor plots stilstand wat tot hoge kosten kan leiden. Gelukkig hadden wij een nieuwe tandradpomp op voorraad en konden dit probleem snel verhelpen. Bij een onderhoud bent u er echter op tijd bij en hebben we genoeg tijd om altijd de juiste onderdelen te bestellen voor de beste werking van uw apparaat. Onderhoud is snel gedaan op ieder moment dat u zich productiestilstand kunt permitteren. 

CCO Image

Service begint bij het altijd opnemen van de telefoon. 24/7.

„Ontzorgen is de essentie van wat wij voor onze klanten doe. De beste oplossing voor ieder vraagstuk. "

Sales & cliëntenservice