Demo
nlen

Beste service, scherpste prijs

TEAM

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die als geen ander weten hoe ze u kunnen ontzorgen. Met het beste advies, probleemloze implementatie en alle service die nodig is om uw proces continuiteit maximaal te garanderen. Wij stellen het team graag aan u voor! 

Lees meer

SERVICE

Uiteraard kunt u bij ons  terecht voor hotmelt service en onderhoud, revisie en het oplossen van storingen aan uw hotmelt apparatuur.

Onze service- en onderhoudsdienst is 24/7 telefonisch bereikbaar. Wij helpen u graag bij storingen en problemen. Als wij het telefonisch niet op kunnen lossen staan onze monteurs altijd klaar om direct naar u toe te komen om de storing bij u ter plaatse te verhelpen.

Preventief onderhoud en reinigingsbeurten van uw hotmelt apparatuur zijn echter wel zeer aan te raden om productie stilstand te voorkomen. Deze onderhoudsbeurten vinden in principe plaats bij u aan de lijn.

Tijdens een reinigings- onderhoudsbeurt van uw hotmelt apparatuur worden bodem- en inline-filters  vervangen, het systeem word intern en extern gereinigd, slangen, lijmkoppen, modules en de lijmpomp van de lijmapparatuur worden nagezien en het gehele systeem word getest. Op deze manier blijven uw hotmelt systemen altijd goed onder controle en wordt de kans op productiestilstand zo klein mogelijk gemaakt, waardoor output en effectiviteit verhoogd worden.

Het is mogelijk, indien gewenst,  om bij ons een reinigings-servicecontract af te sluiten waarbij de hotmelt apparatuur 1 of 2 keer per jaar gereinigd wordt bij u aan de lijn. Dan bent u  verzekerd van regulier onderhoud, en hoeft u daar niet meer over na te denken!

Klanten met een reinigingscontract krijgen 10% korting op alle onderdelen en een korting op het arbeidsloon!

Indien het niet  mogelijk is om bij u aan de lijn te werken,  bestaat de keuze dat er, uiteraard in overleg, een soortgelijke hotmelt unit bij ons gehuurd wordt, waardoor uw productie gehandhaafd blijft.

Wij hebben een zeer geavanceerde werkplaats met alle benodigde apparatuur en onderdelen om uw hotmelt apparatuur te repareren / reviseren.

Daarnaast kunnen wij in de werkplaats nieuwe lijmtoepassingen voor u ontwikkelen en testen.

Voor vragen of meer informatie over onze service en onderhoudsdienst neemt kunt u gerust contact opnemen met V.D.L. Distritech.

Extra’s van Van der Laan Distritech BV

 • Service 24 uur/7 dagen per week
 • Ruime ervaring in diverse branches
 • Hoogwaardige materialen
 • Eventuele trainingsmogelijkheden voor het personeel
 • Installatie/service door gekwalificeerd personeel uitgerust met VCA certificaat 1 en 2
 • Uitvoerig testen in onze werkplaats is mogelijk
 • Nieuwe ontwikkelingen door onze internationale leveranciers o.a. ITW Dynatec
 • Samenwerking met diverse grote leveranciers
 • Referenties van internationale bedrijven
 • Uitgebreide garantievoorwaarden
 • Zogenaamde A-leveranciers met internationale locaties
 • Flexibiliteit zodat u kunt blijven draaien

OVER ONS | VDL Distritech

Over ons In 1992 zijn wij begonnen met buitenlandse agenturen in lijm en de verkoop hiervan in Nederland. Het verbaasde ons altijd, als wij  bij de bedrijven kwamen, hoe vervuild de hotmelt lijmapparatuur eruit zag waardoor er relatief veel productiestilstand op de diverse machines plaatsvond.

Lees meer

CCO Image

Service begint bij het altijd opnemen van de telefoon. 24/7.

„Ontzorgen is de essentie van wat wij voor onze klanten doe. De beste oplossing voor ieder vraagstuk. "

Sales & cliëntenservice