nlen

Professioneel onderhoud aan uw hotmelt apparatuur

Werkt u binnen uw bedrijf met hotmelt apparatuur en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat het onderhoud aan deze apparatuur kan verrichten? Dan bent u bij VDL Distritech aan het juiste adres. Voor een lange levensduur is het van belang om de apparatuur goed te laten onderhouden door een professional. De specialisten van VDL Distritech voeren het onderhoud graag voor u uit! Sluit vandaag nog een contract af. Dan weet u zeker dat u hier altijd terecht kunt voor het juiste onderhoud en voorkomt u productiestilstand. Wilt u meer weten over wat de deskundigen voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 036-5465222! We zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Onze professionele onderhoudsservice

Om de continuïteit van uw hotmelt apparatuur te kunnen garanderen is regelmatig onderhoud vereist. Gepland onderhoud levert maximaal rendement van uw lijmapparatuur. Wanneer u de lijmapparatuur regelmatig laat onderhouden, voorkomt u productiestilstand . Wij van VDL Distritech zijn gespecialiseerd in onderhoud en de revisie van onder andere hotmelt apparatuur, ongeacht het merk hiervan. Wij bieden u:

  • Periodieke operationele checks
  • Reiniging
  • Kalibratie
  • Inregel service
  • Revisie
  • Modificatie

Dé specialist sinds 1992

In 1992 importeerden wij lijm via buitenlandse agenturen en in de fabrieken zagen we geregeld dat de hotmelt apparatuur erg vervuild was. Door deze bevuiling kwam veel productiestilstand van de machines voor. Vanuit de gedachte om klanten te kunnen helpen productiestilstand te voorkomen is ons bedrijf ontstaan. De fabrikant van de hotmelt apparatuur deed namelijk weinig tot niets aan het onderhoud. Wanneer de hotmelt apparatuur niet meer goed werkte, werden de onderdelen vervangen. Daar wilden wij verandering in brengen door middel van onze onderhoudsservice. Vervanging is namelijk niet altijd nodig.

Laat het probleem binnen 48 uur verhelpen

Maakt u binnen uw bedrijf veel gebruik van hotmelt apparatuur en wilt u te allen tijde gegarandeerd zijn van het juiste onderhoud? Kies dan voor onze professionele onderhoudsservice. Is er een storing? We zijn alle dagen van de week dag en nacht bereikbaar. We verhelpen uw probleem binnen 48 uur! U kunt bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten, door preventief onderhoud voorkomt u productiestilstand en storingen. Heeft u een vraag? Bel ons gerust op het nummer 036-5465222. We helpen u graag verder.